E-boeken op je eigen toestel

Op ons digitaal e-boekenplatform, de Cloudlibrary, heb je toegang tot zo'n 7.000 gratis e-boeken: fictie of non-fictie, in het Nederlands of het Engels.

De e-boeken kunnen gelezen worden op tablet, smartphone, computer en de meest courante e-readers.

Ontdek de collectie hier

Hoe werkt het?

1) Download de CloudLibary-app via Apple App Store of Google Play op je smartphone of tablet. Kies voor België > E-boeken Vlaanderen en Brussel > de Bib
OF ga rechtstreeks via je computer naar het aanbod e-boeken van de Vlaamse en Brusselse bibliotheken via deze link

2) Meld je aan met je Mijn Bibliotheek-profiel (registreren), maak je keuze uit het aanbod en begin meteen te lezen.

3) Wil je e-boeken op je e-reader plaatsen? Maak dan gebruik van onze handleidingen om e-boeken te downloaden via Adobe Digital Editions op Windows of Mac.

Gebruik

Hoe maak ik gebruik van deze dienst?

Om gebruik te maken van de e-boekendienst moet je lid zijn van de bib én een Mijn Bibliotheek account hebben. Nog geen Mijn Bibliotheek profiel? Ontdek snel hoe je dit aanmaakt! Inloggen in de app 'cloudLibrary' gebeurt vervolgens via jouw Mijn Bibliotheek gegevens.

Vragen of problemen

Eén adres

Stuur een mail naar bibliotheek@haaltert.be of bel 053 85 86 60. Wij helpen je graag verder.

Banner e-boeken