Watergraf, de vijfde David Hunter-thriller van Simon Beckett, is een huiveringwekkend vervolg op zijn bestseller De geur van sterfelijkheid. De sympathieke forensisch arts David Hunter wordt bij een waterlijk geroepen dat in het brakke kustgebied van Essex in Engeland is aangetroffen. De zaak ligt gevoelig, met zwijgzame lieden, een onbetrouwbare landlord, genadeloze getijden en verdwenen mensen.
Titel
Watergraf
Auteur
Simon Beckett
Vertaler
Annoesjka Oostindiër
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
The restless dead
Uitgever
Amsterdam: Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, 2017
1 digitaal bestand
ISBN
9789024575701
CloudLibrary
3hwuw89

Andere formaten:

Over Simon Beckett

Simon Beckett (Sheffield, 1960) is een Brits journalist en auteur.

Na het afronden van zijn studies ging Beckett lesgeven in Spanje en speelde hij in verschillende bandjes, vooraleer hij freelance-journalist werd. Hij schreef voor onder andere The Times, The Independent on Sunday, The Daily Telegraph en The Observer.

Beckett schreef in 2006 zijn eerste boek in de "David Hunter-reeks", getiteld The Chemistry of Death (in het Nederlands vertaald als De geur van Sterfelijkheid).

Bibliografie

  • 1994: Fine Lines
  • 1995: Animals
  • 1997: Where There's Smoke
  • 1998: Owning Jacob (Jacob is van mij, 2012)
  • 2014: Stone Bruises (Klem, 2014)

David Hunter-reeks: