E-boek
Nederlands

Het sanatorium

Simon Beckett (auteur)

Het sanatorium

In de reeks:
Genre:
De Britse arts David Hunter maakt een studiereis naar de beroemde Body Farm in Knoxville (VS). Tom Lieberman, de directeur van de Body Farm, is een oude vriend van David en vraagt hem mee te gaan naar een lijkschouwing in een berghut. Ter plaatse treffen ze een onheilspellend en luguber tafereel aan. In de snikhete hut staat een handjevol pathologen rondom een vastgebonden en gefolterd lichaam d
Titel
Het sanatorium
Auteur
Simon Beckett
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Whispers of the dead
Uitgever
Amsterdam: Luitingh-Sijthoff, 2011
1 digitaal bestand
ISBN
9789021806327
CloudLibrary
3hwnoz9

Andere formaten:

Over Simon Beckett

Simon Beckett (Sheffield, 1960) is een Brits journalist en auteur.

Na het afronden van zijn studies ging Beckett lesgeven in Spanje en speelde hij in verschillende bandjes, vooraleer hij freelance-journalist werd. Hij schreef voor onder andere The Times, The Independent on Sunday, The Daily Telegraph en The Observer.

Beckett schreef in 2006 zijn eerste boek in de "David Hunter-reeks", getiteld The Chemistry of Death (in het Nederlands vertaald als De geur van Sterfelijkheid).

Bibliografie

  • 1994: Fine Lines
  • 1995: Animals
  • 1997: Where There's Smoke
  • 1998: Owning Jacob (Jacob is van mij, 2012)
  • 2014: Stone Bruises (Klem, 2014)

David Hunter-reeks: