E-boek
Nederlands

Het laatste zwijgen

Simon Beckett (auteur)

Het laatste zwijgen

In de reeks:
Genre:
Op een afgelegen eilandje van de Schotse Hebriden wordt in een verlaten cottage een verbrand lichaam gevonden. Eén hand en beide voeten zijn nauwelijks door vuur aangetast, maar verder ligt er niets dan as, zwarte botten en een schedel. Forensisch patholoog David Hunter wordt naar het eiland geroepen om de zaak te onderzoeken. Hunter constateert al snel dat het slachtoffer is vermoord, en dat de
Titel
Het laatste zwijgen
Auteur
Simon Beckett
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Written in bone
Uitgever
Amsterdam: Luitingh-Sijthoff, 2011
1 digitaal bestand
ISBN
9789021806815
CloudLibrary
3hwoe89

Andere formaten:

Over Simon Beckett

Simon Beckett (Sheffield, 1960) is een Brits journalist en auteur.

Na het afronden van zijn studies ging Beckett lesgeven in Spanje en speelde hij in verschillende bandjes, vooraleer hij freelance-journalist werd. Hij schreef voor onder andere The Times, The Independent on Sunday, The Daily Telegraph en The Observer.

Beckett schreef in 2006 zijn eerste boek in de "David Hunter-reeks", getiteld The Chemistry of Death (in het Nederlands vertaald als De geur van Sterfelijkheid).

Bibliografie

  • 1994: Fine Lines
  • 1995: Animals
  • 1997: Where There's Smoke
  • 1998: Owning Jacob (Jacob is van mij, 2012)
  • 2014: Stone Bruises (Klem, 2014)

David Hunter-reeks: