Het is 1819. Anna, de jongste dochter van de familie Van Thoringen, is opgegroeid op het prachtige landgoed Vechtlust. Wanneer ze na een brand in de vleugel van het huis een bijzondere ontdekking doet, brengt dat haar hele bestaan aan het wankelen.
Titel
Anna
Auteur
Mariëtte Middelbeek
Taal
Nederlands
Uitgever
Baarn: Uitgeverij Marmer, 2021
411 p.
ISBN
9789460684753 (paperback)

Andere formaten:

Over Mariëtte Middelbeek

Mariëtte Middelbeek (Wieringerwerf, 1983) is een Nederlands schrijfster. Als schrijfster heeft Middelbeek meer naamsbekendheid en grotere successen geboekt onder haar schrijverspseudoniem Linda van Rijn.

Biografie

Na haar gymnasium, dat ze doorliep aan het Zuyderzee College in Emmeloord, studeerde ze journalistiek in Utrecht. Sinds 2004 schrijft Mariëtte Middelbeek voor een aantal tijdschriften, waaronder Kek Mama en Vorsten Royale.

Middelbeek begon haar auteurschap met het schrijven van doktersromans en stapte later over naar chicklits (literatuur voor vrouwen). In 2006 kwam haar eerste chicklit uit, Twee is te veel. Van haar hand verschenen onder andere de romans Single & sexy en Turbulentie, dat ook is uitgegeven in Duitsland.

Daarnaast schreef Middelbeek een serie boeken over mensen die hun werk doen in de frontlinie van de samenleving. In deze serie verschenen bij Uitgeverij Marmer de boe…Lees verder op Wikipedia