E-boek
Nederlands

Let op mijn woorden

Let op mijn woorden

Genre:
Lise weet het niet zo goed, hoe leven gaat. Niet als ze vijftien is, maar evenmin als late twintiger. Ze vindt nochtans dat ze eigenlijk geen reden tot klagen heeft, dus zij gaat door, en probeert diegene te worden die ze denkt te moeten zijn.
Onderwerp
Familie, Identiteit
Extra onderwerp
Top 10 boeken
Titel
Let op mijn woorden
Auteur
Griet Op de Beeck
Taal
Nederlands
Uitgever
Amsterdam: Prometheus, 2019
1 digitaal bestand
Aantekening
Vormt samen met Het beste wat we hebben (deel 1) en (deel 3) een trilogie
ISBN
9789044636178 (e-boek)

Andere formaten:

Over Griet Op de Beeck

CC BY 4.0 - Foto van/door Vera de Kok

Griet Op de Beeck (Turnhout, 22 augustus 1973) is een Vlaamse auteur en columnist.

Biografie

Schrijfster

Op de Beeck debuteerde op 31 januari 2013 met Vele hemels boven de zevende. De roman gaat over vijf verschillende mensen, aan elkaar verwant, die stuntelend overeind proberen te blijven in dit lastige en prachtige leven.

Een paar dagen na het verschijnen van haar debuutroman stond Op de Beeck al op de planken van Saint Amour – Omtrent Hugo Claus als ‘prominente passant’. In juni 2013 werd bekend dat de roman verfilmd zal worden door regisseur Jan Matthys. Op de Beeck ontwikkelde voor hem het scenario. De film kwam op 8 november 2017 in de Vlaamse filmzalen. In september 2013 werd Vele hemels boven de zevende genomineerd voor de AKO Literatuurprijs. De roman won in oktober 2013 de Bronzen Uil Publieksprijs 2013. In 2014 volgde er nog een nominatie voor d…Lees verder op Wikipedia